Netwerken en evenementen

Flox Open Flexwerk middag

Tijdens de maandelijkse Open Flexwerkmiddag nodigen we ondernemers (niet leden) uit om met onze Floxcollega’s kennis te maken en te komen flexwerken. Naast goed werkende wifi staat er prima verse bonenkoffie of thee voor je klaar. Je kunt je eigen werkzaamheden verrichten in de Flexzone en andere ondernemers en/of relaties ontmoeten in de Verbindingszone van het Ondernemershuis.

Wil je kennis maken met deze laagdrempelige manier van flexwerken? De Open Flexwerkmiddag organiseren we iedere 2e woensdagmiddag van de maand. Je bent op basis van vrije inloop, zonder verplichtingen, van harte welkom aan de Terborgseweg 20
in Doetinchem.

Flox open netwerkochtend

Flox Open Netwerkochtend in Doetinchem is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor zowel leden van Flox Ondernemershuis als ook niet aangesloten (startende) ondernemers. De informele ontmoeting staat centraal. Het is dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer één keer per maand de week samen met collega’s te beginnen. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week! Daarnaast is het gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Flox Open Netwerkochtend vindt iedere 3e week van de maand op maandagochtend plaats van 9.30 tot 11.00. Na de bijeenkomst kun je bij Flox blijven napraten in de Verbindingszone. 

Wil je op een laagdrempelige manier met collega-ondernemers kennismaken?

Je bent van harte welkom aan de Terborgseweg 20.

Flox Matchmaking

Iedere maand gaan de leden van Flox actief met elkaar in gesprek tijdens de Flox Matchmaking werksessie. Dit gebeurt in groepsgesprekken met maximaal zes collega-ondernemers per tafel.
Matchmaking, het maken van een verbinding, draait om vertrouwen en de intentie elkaar te willen helpen. We gaan in roulerende groepen van 4 tot 6 ondernemers aan tafel in gesprek met elkaar. Na de kennismaking presenteert iedere deelnemer zijn/haar probleem of uitdaging en hulpvraag. Het delen van kennis, ervaring en netwerkcontacten staat centraal. Aan het eind van de bijeenkomst sluiten we af met een voor iedere deelnemer passende oplossing (match). Deelnemers zijn lid van Flox of zijn ondernemers die een keer met ons kennis willen maken. Flox Matchmaking vindt plaats op iedere 3e vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.

Flox bedrijvenexperience

Een aantal keer per jaar bezoeken we een lokale Achterhoekse onderneming. Het zijn inspirerende ontmoetingen met ondernemers met een eigen verhaal. Na een rondleiding gaan we actief het gesprek aan met elkaar. Wat bepaalt het succes van de onderneming, wat is de strategie van de onderneming, hoe zit de markt in elkaar? Na het bezoek hebben we weer de nodige inspiratie en leerpunten opgehaald!

Wij leren je graag kennen!

Meld je aan voor een proefperiode, een goed gesprek of een netwerkevenement.

Flox Lunchpitch

Elke 4e dinsdag van de maand ontmoeten leden elkaar tijdens de Lunchpitch (van 12.00 – 13.00). Dit is hét moment voor (nieuw) aangesloten ondernemers om zichzelf te presenteren tijdens een presentatie van maximaal 30 minuten. Ook kunnen actuele thema’s worden ingebracht en besproken. Iedere ondernemer krijgt kort de gelegenheid te vertellen wat hem/haar op dit moment bezighoudt en hoe de collega’s hierbij mogelijk kunnen helpen.

Flox Workshops & Trainingen

Via workshops & trainingen introduceert Flox een expert op een inhoudelijk vakgebied of met een bijzondere visie en/of aanpak.
Tijdens een workshop, kennissessie of training gaan we actief het gesprek met elkaar aan. Van elkaar leren staat centraal met daarnaast als insteek: wat neem ik hiervan mee in mijn eigen ondernemerschap?

Inspiratie ontbijt Achterhoek

De Flox-leden kunnen op roulerende basis kosteloos deelnemen aan de tweewekelijkse netwerkbijeenkomst (op dinsdagochtend) van Inspiratie Ontbijt Achterhoek bij Villa Ruimzicht in Doetinchem.

Flox Doet Goed!

Minimaal één keer per jaar stappen de Flox ondernemers over hun dagelijkse zakelijke grenzen heen. De business van alle dag laten we los om ons bewust te zijn van het feit dat er meer is! Wij willen ons maatschappelijk bewustzijn een stimulans geven door onze hulp aan te bieden binnen de Doetinchemse gemeenschap met haar vele mooie initiatieven en organisaties. We stellen onze kennis, ervaring en handen beschikbaar! Flox heeft hiertoe ook een partnership met de Doetinchemse Uitdaging en vindt aansluiting bij NL Doet.

Vorig jaar hebben we de handen uit de mouwen gestoken bij de Stadsboerin in Doetinchem en daar o.a. een wijngaard aangelegd.

hebben we jouw interesse gewekt?