Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dat was zeker aan de orde bij de zomer bbq van Flox Ondernemershuis en Inspiratie Ontbijt Achterhoek op donderdag 18 juli. Met zo’n 55 leden van beide netwerkorganisaties vierden we de zomer bij Blend in de Doetinchemse binnenstad.

Samen is leuker

Bij Flox laten we ondernemers graag kennismaken met zoveel mogelijk ‘collega’s’. Daarom nodigden we voor de jaarlijkse zomerbbq ook de leden van Inspiratie Ontbijt Achterhoek uit. Alles werkte mee: het weer (alleen aan het eind ging het even regenen), het heerlijke eten bereid op de Big Green Egg door Sam’s Cooking en het leuke gezelschap natuurlijk.

Gesprekken in zomerse sferen

We hadden geen speciaal doel voor deze avond, behalve op een ongedwongen manier samen te eten en te drinken in zomerse sferen. Gesprekken gingen daarom ook over van alles en nog wat; de komende vakanties, hobby’s, maar natuurlijk ook werk.

Volgend jaar staat zo’n bijeenkomst zeker weer op het programma!

Heel veel dank aan Floxlid Sylvana Bosz van Studio Boszkers voor het helpen organiseren, Sammie Arentsen van Sam’s Cooking voor het eten en Mariel Kampshoff van Blend voor de gastvrijheid en prachtige locatie!