Op Valentijnsdag, 14 februari, is Flox Ondernemershuis officieel geopend. We zijn eigenlijk al sinds november 2018 in bedrijf, maar vonden die periode niet geschikt voor een opening. Mensen zijn dan druk met werk afronden en kerstborrels. Dat februari een prima keus was, bleek al snel. Er kwamen ruim 100 gasten.

Ludieke opening

Nadat de gasten de met ballonnen versierde ingang binnenkwamen, kregen ze een heerlijk alcoholvrij welkomstdrankje aangeboden. Ronald Treijtel verwelkomde de gasten en vertelde over het ontstaan van het ondernemershuis en de netwerkactiviteiten. Daarna was het woord aan burgemeester Mark Boumans. Hij gaf aan dat Flox Ondernemershuis goed past bij de huidige ontwikkelingen binnen de Achterhoek, zoals een groeiende economie en een toenemend aantal zp’ers. Caroline Buse van de Doetinchemse Uitdaging leidde de ludieke opening in. Met bollen wol in de Floxkleuren groen, zwart en wit werden de gasten letterlijk aan elkaar verbonden. Dit was een mooie aanleiding om vervolgens het gesprek met elkaar aan te gaan en te genieten van de hapjes en drankjes.

Inzet Floxleden

Ook leuk om te noemen is, dat een aantal Floxleden hun (zakelijke) talenten geheel belangeloos hebben ingezet voor de organisatie van de opening en op de dag zelf. Samen hebben we er een leuke en succesvolle middag van gemaakt.

We kijken met veel plezier terug op de opening. De week erna konden we nog nagenieten van de prachtige bloemen en de (te) lekkere taart en chocolade die we van onze gasten kregen. Iedereen die er was, heel erg bedankt voor jullie komst. We kijken nu al uit naar ons lustrumfeest over vijf jaar 😉!

Heb je onze opening gemist, maar wil je wel graag meer weten over Flox Ondernemershuis, dan ben je altijd welkom om eens binnen te lopen. Wil je liever een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.