Sinds we met Flox Ondernemershuis van start gingen, hebben we niet stilgezeten. We organiseerden een aantal netwerkactiviteiten, waarmee we Floxleden en andere geïnteresseerden op verschillende manieren met elkaar in contact brachten.

30 november 2018: Flox matchmaking

Bij matchmaking draait het om het maken van een verbinding, onderling vertrouwen en de intentie elkaar (verder) te willen helpen. We gaan in roulerende groepen van vier tot zes ondernemers in gesprek met elkaar. Na de kennismaking presenteert iedere deelnemer zijn/haar probleem of uitdaging en hulpvraag. Het delen van kennis, ervaring en netwerkcontacten staat centraal. Aan het eind van de bijeenkomst sluiten we af met een voor iedere deelnemer passende oplossing (match). Tijdens de eerste matchmakingsessie op 30 november gingen acht zp’ers met elkaar in gesprek. Twee deelnemers brachten een casus in en gingen met concrete ideeën en tips naar huis.

Op vrijdag 18 januari van 10.00 tot 12.00 uur kun je weer aansluiten bij een matchmakingsessie. Meld je nu aan.

14 december: Sintekerst

Floxlid Sylvana van Studio Boszkers nam het initiatief om samen met andere Foxcollega’s Sinterklaas en kerst in één keer te vieren. Het werd een gezellige avond met creatieve surprises, ontroerende gedichten, mooie cadeaus en lekkere door de deelnemers meegebrachte hapjes. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

20 december 2018: Flox kerstborrel

De tijd voor kerst is voor de meeste ondernemers een drukke en hectische periode. Het was daarom spannend hoeveel mensen er naar onze Flox kerstborrel zouden komen. Maar de hapjes en drankjes stonden nog maar net klaar, toen de deelnemers al binnen stroomden. De sfeer was precies zoals we hoopten; warm en gemoedelijk.

8 januari 2019: Flox lunchpitch

De laatste tijd zijn er veel nieuwe Floxleden bij gekomen. Natuurlijk spreken we elkaar tussen de bedrijven door, maar het is ook wel eens goed om even de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen. Tijdens een heerlijke en gezonde lunch presenteerde Evelien Schuurman van Plan X Events haar bedrijf. Daarna vertelden een aantal andere leden wat hen bezighoudt en wat hun doelen voor het komende jaar zijn. Deze lunchbijeenkomst gaan we elke drie weken herhalen.

Wil je ook eens (vrijblijvend) deelnemen aan een van onze bijeenkomsten? Geef je dan op.