De Achterhoekse zelfstandig professionals (zp’ers) vormen de doelgroep waar Flox voor staat. Vanuit haar missie is Flox voor zp’ers het inspiratie- en ontmoetingspunt voor flexwerken, netwerken en kennisdeling. De komende uitdagende periode gaat Flox nog nadrukkelijker haar rol vervullen en haar waarde leveren aan de grote groep Achterhoekse zp’ers.

Corona heeft nu al veel nieuwe uitdagingen opgeleverd

Na een periode van thuiswerken hebben veel ondernemers juist nu de behoefte om elkaar weer te ontmoeten, te helpen en te inspireren. Alle dagen werken in huiselijke sfeer werkt niet voor iedere ondernemer. Juist de zakelijke collegiale gezelligheid geeft een heel andere dynamiek. Liggen er door de coronacrisis nieuwe uitdagingen op je pad om weer succesvol te worden? Het kan zeker helpen om dit niet in je eentje te doen, maar samen met verschillende ondernemers om je heen in een uitdagende omgeving.

Flox Ondernemershuis Doetinchem online bijeenkomsten

Verschillende virtuele workshops

De afgelopen drie maanden was het ook bij Flox heel stil. Veel ondernemers werkten vanuit huis en er waren geen fysieke netwerkmomenten. Omdat er wel behoefte was om elkaar te spreken en te zien, organiseerde Flox online meetings via Zoom. Zo waren er diverse virtuele workshops, er werd zakelijk gespeeddatete en er was geregeld een open koffiemeeting. Dit hielp zeker om contact te houden met elkaar, maar we merkten na verloop van tijd wel dat mensen ‘Zoom-moe’ werden. 

Veilig werken en events bijwonen bij Flox

Vanaf begin juni mogen we weer fysieke ontmoetingen organiseren. We hebben maatregelen getroffen, zodat iedereen veilig kan werken en ontmoeten bij Flox. Flox is helemaal coronaproef ingericht met veilige werkplekken, desinfectiemiddelen, werkprotocol en afstandmarkers. Met dit filmpje brachten we dit in beeld.

Flox Ondernemershuis Doetinchem coronaproof

Weer volop netwerk- en verbindingsactiviteiten

Om ondernemers nog beter te helpen in deze onzekere en spannende tijden, zijn de ontmoetings- en verbindingsmogelijkheden en de events voor kennisdeling direct weer opgepakt en actief uitgezet onder de doelgroep. In deze nieuwsbrief lees je bijvoorbeeld wat de Flox Cirkels onder begeleiding van Ivar van Asten kan betekenen voor ondernemers. Workshops met heel verschillende thema’s staan gepland zoals ‘LEAN’ en ‘Klanten vinden, binden en behouden’, maar ook bijvoorbeeld ‘Online marketing’. De eerste Flox Netwerkochtend heeft alweer plaatsgevonden en ondernemers kunnen weer maandelijks met elkaar in gesprek onder de noemer ‘Matchmaking’ (intervisievorm). Omdat veel ondernemers de vakantieperiode doorwerken, bieden we ook in deze tijd leuke en boeiende netwerkbijeenkomsten.

Wil je laagdrempelig kennismaken met Flox?

Ben je het zat om als zp’er thuis te werken en wil je de sfeer van ontmoeten, kennisdelen en inspireren bij Flox laagdrempelig ervaren? Dan nodigen we je uit kennis met ons te maken via het tijdelijk netwerklidmaatschap. Je kunt de rest van dit jaar deelnemen aan alle events en bijeenkomsten tegen een gereduceerd tarief van €  82,50 excl. btw. Je betaalt dus drie maanden lidmaatschapskosten voor zes maanden deelname. Je kunt je aanmelden via info@floxondernemershuis.nl maar je kunt natuurlijk ook de keuze maken eerst sfeer te proeven en een event als onze gast bij te wonen.