Netwerken en ontmoeten staat bij Flox centraal. Regelmatig ontstaan hierdoor mooie samenwerkingen. Dit keer laten we Imago stylist Gerben van Leijenhorst aan het woord. Hij gaf twee workshops tijdens de Achterhoekse Talentuin, georganiseerd door Achterhoek Werkt.

“Ik kende Achterhoek Werkt al langer en we hadden het er wel eens over gehad om eventueel iets samen te doen”, vertelt Gerben. “Toen ik Floxlid werd, kwam ik de medewerkers van Achterhoek Werkt regelmatig tegen, omdat ze boven Flox gevestigd waren. Op een gegeven moment vroeg één van hen of ik een workshop wilde verzorgen tijdens de Achterhoekse Talentuin. Dit is een jaarlijks evenement dat zij organiseren met het doel Achterhoekse bedrijven en studenten met elkaar in contact te brengen.”

“Ik was direct enthousiast. Op 30 november 2018 stond ik op een podium in de SSP-hal van de DRU cultuurfabriek. Studenten konden aangeven wat zij willen uitstralen bij hun sollicitatie. Wil je bijvoorbeeld betrouwbaar overkomen of juist creatief? Ik inspireerde hen door dit te vertalen naar kleding. Daarnaast had ik een actie waarmee deelnemers een kleurenanalyse konden winnen. De winnares is hiervoor pas bij me geweest. Ze was zo enthousiast dat ze me in de toekomst misschien gaat vragen om haar en haar vriendinnen tijdens het shoppen te adviseren.“

Zo zie je maar weer waar goed netwerken toe kan leiden. Wij wensen Gerben nog veel succes met zijn bedrijf en natuurlijk veel (net)werkplezier bij Flox!

Ben je door dit artikel enthousiast geworden over Flox?