Wist je dat je met Google Analytics meer omzet en vrijheid voor jouw bedrijf creëert? Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw website vinden in Google en uiteindelijk klant bij jou worden. Om dit te bereiken doe je misschien wel 101 dingen tegelijk, niet wetende wat werkt voor jou, om deze bezoekers op jouw website te krijgen.

Flox Ondernemershuis workshop Google analytics

Hoe vinden jouw ideale klanten jouw website?

Maar wat werkt voor jou? En al deze websitebezoekers zijn leuk, maar kan het nog leuker? Ja, dat kan.. want worden ze uiteindelijk klant blij jou? Wie zijn jouw bezoekers eigenlijk? Hoe vinden ze jouw website, maar ook: als ze eenmaal op jouw website zijn.. hoe gedragen ze zich? Welke pagina’s bekijken ze voordat ze een aankoop doen en als ze geen aankoop doen, op welke pagina verlaten ze dan jouw website?

Verbeterpunten spotten

Je leest het al, doordat Google Analytics bezoekersstatistieken meet, krijg je inzicht hoe jouw website presteert. Door deze resultaten te analyseren, weet je hoe bezoekers zich gedragen op jouw website en kun je verbeterpunten spotten om ervoor te zorgen dat jouw website jou nog meer klanten oplevert!

Flox Ondernemershuis website beter vindbaar

Kom naar de workshop op 15 oktober 

Zonder te meten kan je niet sturen in de juiste richting. Je kunt met minder marketing meer resultaat behalen. Gericht en gefocust. Wij geloven dat dit kan. Op basis van cijfers. Slim ondernemen: minder marketing. Meer resultaat. Ben jij klaar om slim te ondernemen? Kom dan op 15 oktober van 15.30 uur tot 17.00 uur naar de workshop ‘Google Analytics, waar moet ik beginnen’ bij Flox. Je leert hier:

  • welke 5 punten wil je checken in Google Analytics
  • waar haken mijn bezoekers af? En hoe zorg ik dat ze langer op mijn website blijven.
  • 3 tips om aan meer websitebezoekers te komen
  • sturen op cijfers.

Voorbereiding

Om te kunnen sturen op cijfers is het belangrijk om doelen in Google Analytics in te stellen. Het is super waardevol als je deze voor de workshop al hebt ingesteld. In dit blogartikel leg ik je uit hoe je dat moet doen.

De trainer

Mijn naam is Angela Klenner van Flying Concepts. Samen met mijn compagnon Linda leren wij ondernemers om online meer resultaat te bereiken met minder marketing op basis van data. Wat wij nog heel weinig zien in online marketing is dat beslissingen worden genomen op basis van data, cijfers. Terwijl deze cijfers jou juist naar het volgende level brengen.

Geef je op 

Deze workshop is bedoeld voor leden, maar wil je een keer kennis komen maken met Flox, dan ben je ook als niet-lid van harte welkom! Geef je op door op de onderstaande knop te klikken.