Inspiratie Ontbijt Achterhoek is het ‘zusternetwerk’ van Flox Ondernemershuis. Het ondernemersnetwerk organiseert 2-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten in Doetinchem, Zutphen/Warnsveld en Berkelland.

Hoe werken de bijeenkomsten?

De bijeenkomsten vinden in de vroege ochtend plaats van 7.00 tot 8.30 uur. De leden geven onder andere bedrijfspresentaties, er worden trainingen en workshops georganiseerd en zijn elkaars ambassadeur om nieuwe ontmoetingen en businesskansen te creëren. Ook bezoeken we regelmatig interessante bedrijven en vinden ontmoetingen met andere netwerkorganisaties plaats. Meer informatie over het ontbijtnetwerk vind je op www.inspiratieontbijtachterhoek.nl.

Nieuwe ontwikkelingen

Dit najaar staan er een aantal ontwikkelingen op stapel. De start van ontbijtbijeenkomsten in Oost Achterhoek en de introductie van een nieuw concept “Rondje Achterhoek”.

De introductie van het ontbijtnetwerk in Oost Achterhoek

Op donderdag 5 november vindt de introductiebijeenkomst plaats van een nieuw ontbijtnetwerk bij restaurant Beneman in Vragender.

Het netwerk richt zich vooral op ondernemers uit de driehoek Aalten, Winterswijk en Oost Gelre. Vind je het interessant om deze startbijeenkomst bij te wonen en een grote groep ondernemers te ontmoeten en kennis te maken met het ontbijtconcept? Mail dan naar info@inspiratieontbijtachterhoek.nl en je ontvangt de informatiemail.

Rondje Achterhoek

Spreekt het concept van dit ontbijtnetwerk je aan, maar wil je je niet aan één van de lokale ontbijtnetwerken verbinden en liever verbindingen leggen door de gehele Achterhoek heen? Dan is het ‘Rondje Achterhoek’ misschien iets voor jou.

Bij dit lidmaatschap kiezen leden zelf wanneer zij bij welk ontbijtnetwerk willen aansluiten. Zo is er zes keer per kwartaal een vrije locatiekeuze om een bijeenkomst bij te wonen.

Meld je aan als gast!

Ben je benieuwd en wil je eens kennismaken met Inspiratie Ontbijt Achterhoek in de verschillende regio’s? Dan ben je van harte welkom om je als onze gast aan te melden. Ook ben je welkom bij de introductiebijeenkomst in Vragender op 5 november a.s. en we informeren je graag over het ‘Rondje Achterhoek’. Aanmelden en informatie via info@inspiratieontbijtachterhoek.nl of telefonisch via 06-51407002.