Floxleden kunnen op roulatiebasis gratis deelnemen aan de ontbijtbijeenkomst van Inspiratie Ontbijt Achterhoek. Terwijl ondernemers tijdens deze bijeenkomsten genieten van een lekker ontbijt, leren ze elkaar beter kennen. En daar is al veel positiefs uit voortgekomen.

Bijeenkomsten in Doetinchem en Berkelland

De bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats in Doetinchem bij Micha’s Boulangerie (oneven weken op vrijdagochtend) en Berkelland bij HCR Prinsen in Haarlo (even weken op donderdagochtend). Deze twee ondernemersnetwerken hebben ieder 20 tot 25 leden.

Het doel van het inspiratie ontbijt

Het motto van Inspiratie Ontbijt Achterhoek is: wie goed doet, die goed ontmoet! We zijn erop gericht om elkaar te helpen, samen te werken en elkaar te inspireren.

Hoe ziet een bijeenkomst eruit?

De inloop van de ontbijtbijeenkomsten is om 6.45 uur met koffie en thee. Daarna kiest iedereen een ontbijt bij het buffet en gaat zitten voor het inhoudelijke programma dat bestaat uit:

  • een bedrijfspresentatie
  • een inspirerende training, of workshop
  • een korte introductie van iedere deelnemer van zijn/haar bedrijf, waarbij er ook mogelijkheid is om hulpvragen aan de andere leden stellen

Er is ook geregeld een externe spreker of een bedrijfsbezoek.

Mix van leden en gasten

Naast de leden van Flox ontmoeten we graag gasten om mee kennis te maken. Nieuwe ontmoetingen verbreden ons netwerk en zorgen steeds weer voor verfrissende nieuwe inzichten en ervaringen tijdens de bijeenkomsten.

Kennismaken met het inspiratie ontbijt

Wil je ook een keer genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en een mooie diverse groep ondernemers ontmoeten? Kijk voor informatie op www.inspiratieontbijtachterhoek.nl. Aanmelden kan via de contactpagina.