Wat: Interactieve lezing over stress bij ondernemers

Wanneer: Dinsdagavond 19 november

Waar: In het Flox ondernemershuis, Terborgseweg 20, Doetinchem

Aanvang: 19.30 – 21.30 uur Inloop vanaf 19.00 uur

Spreekster: Irene Niessink van praktijk IreneFreyja anti-stress coaching en training.

 

Veel ondernemers, met name ambitieuze vrouwen die de lat hoog leggen, ervaren veel druk en stress in hun leven. De huidige maatschappij vraagt veel van je; goed ondernemerschap, voortdurende bereikbaarheid, sociale contacten onderhouden, netwerken, mantelzorg, een goede moeder zijn, goede partner, goede vriendin, en noem zo maar op.

Als je dit herkent is het belangrijk om op tijd zicht te hebben op je eigen stress-signalen om te voorkomen dat je richting een burn-out of erger gaat.

In een interactieve lezing legt Irene Niessink uit wat de stressrespons in ons lichaam doet, wat de gevolgen zijn wanneer deze chronisch worden en op welke manieren je invloed kan uitoefenen op je welzijn en gezondheid. Om de regie terug te krijgen dient de chronische stressrespons gestopt te worden. In de lezing geeft Irene verschillende waardevolle tips waar je op kan letten. Want wilskracht en nog harder je best doen blijken vaak niet voldoende om minder stress te ervaren. Maar wat dan wel…

Welkom bij deze lezing op 19 november. Een avond waarin volop vragen gesteld kunnen worden en je met waardevolle tips naar huis gaat.

Irene verzorgt ook individuele coachtrajecten en de training Stress-less, een traject van 6 weken. Aan het eind van de lezing geeft ze een toelichting op deze producten.

Al nieuwsgierig geworden? Meer info: www.irenefreyja.nl