Regelmatig netwerken is niet alleen leuk, maar het levert je ook nieuwe kennis, inzichten en zelfs opdrachten op. Om netwerken te stimuleren, organiseren we de Flox Open Netwerkochtend. Tijdens deze ochtend kunnen ondernemers vrijblijvend bij Flox binnenlopen om andere ondernemers te ontmoeten. Vanaf mei vullen we deze ochtend aan met de mogelijkheid om gratis advies te vragen over onderwerpen die ondernemers bezighouden.

Laagdrempelige netwerkbijeenkomst

Flox Open Netwerkochtend is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor zowel leden van Flox Ondernemershuis als voor niet aangesloten (startende) ondernemers. De informele ontmoeting staat centraal. (zelfstandig) ondernemers kunnen zo elke derde maandagochtend van de maand de week samen met collega’s beginnen. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en nieuwe afspraken voor de rest van de week. Daarnaast is het ook gewoon leuk en boeiend om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

Gratis advies van specialisten

Vanaf mei kun je tijdens de Open Netwerkochtend naast netwerken ook gratis advies vragen aan een aantal bedrijven en zp’ers die aangesloten zijn bij Flox. Je kunt je bijvoorbeeld laten adviseren op het gebied van:

  • Juridische zaken
  • ICT
  • Boekhouden
  • Financieringen
  • Verzekeringen
  • Grafische vormgeving
  • Ondernemerscoaching
  • Communicatie en marketing

Roulerende specialisten

Met deze aanvulling bieden we (startende) ondernemers op een laagdrempelige manier een kans om naast het netwerken vragen beantwoord te krijgen waar zij mee rondlopen. De specialisten die advies geven rouleren. Via onze website geven we aan welke specialismen er de komende bijeenkomst aanwezig zijn.

Mooie opkomst

De eerste bijeenkomst ‘nieuwe stijl’ was een succes. Op 20 mei hadden 7 ondernemers een stand ingericht waar deelnemers zich konden laten adviseren. Met zo’n 60 bezoekers was de bijeenkomst prima bezocht. De eerstvolgende Open Netwerkbijeenkomst is op maandag 17 juni van 9.00 uur tot 11.30 uur. Je kunt je hiervoor opgeven maar gewoon binnenlopen bij Flox Ondernemershuis aan de Terborgseweg 20 kan ook.

Wil je deelnemen aan de Open Netwerk Ochtend op 17 juni? Geef je dan op.