De Kamer van Koophandel verzorgt regelmatig startersdagen, maar de laatste jaren helaas niet meer in de Achterhoek. Zonde, vonden de Rabobank en Flox Ondernemershuis. Zij namen daarom samen het initiatief om een leuke en informatieve Startersdag in Doetinchem te organiseren.

Stefan Kattenbeld, Manager Bedrijven van de Rabobank:

“Rabobank Graafschap maakt, als de startersbank van Nederland, graag onderdeel uit van de Startersdag van Flox Ondernemershuis. Dit doen we samen met een aantal andere, voor starters, belangrijke instanties. Samen met hen gaan we er een mooie dag van maken.

“Rabobank verzorgt hierbij een aantal workshops, waarbij het ondernemersplan centraal staat. Voor, tijdens en na de workshops geven we graag antwoord op jouw vragen over het starten van een bedrijf. Tijdens de workshops gaan we dieper in op een aantal facetten van het ondernemerschap en de te starten onderneming. Kortom het ondernemerschap staat centraal.”

“Samen met de andere deelnemende bedrijven en instanties hopen we je op 2 november aanstaande tijdens de Rabo-Flox startersdag te ontmoeten!”

Ronald Treijtel, directeur van Flox Ondernemershuis:

“Flox Ondernemershuis heeft de overtuiging dat samenwerking en verbinding tussen ondernemers de kans op succesvol ondernemen vergroot. Bij Flox vinden (startende) ondernemers een fijne werkomgeving met een collegiale sfeer. Daarnaast vindt bij Flox Ondernemershuis kennisoverdracht plaats via workshops, bedrijfsbezoeken, werksessies en netwerkbijeenkomsten. Kortom: een bron van inspiratie en businesskansen voor ondernemers. Specifiek voor startende ondernemers is Flox het platform om te flexwerken, te netwerken en actief ervaringen uit te wisselen, kennis te vergaren en verbindingen te leggen met collega’s om een succesvolle start te maken.”

“De Startersdag is een mooi moment om in één dag alle voor starters belangrijke aandachtsgebieden te verkennen. Daarnaast is het een mooi platform om te netwerken en je te verbinden aan collega-ondernemers.”

Ben je starter en wil je graag deelnemen aan de Startersdag? Meld je dan snel aan!