Tijdens de Startersdag die we samen met de Rabobank organiseren op 2 november, kun je kiezen uit 6 workshops. Hieronder stellen we de bedrijven die de workshops geven aan je voor. Ze vertellen meteen wat er in de workshops aan de orde komt.

NickLink

Workshop: Online marketing met meer effect

Bedrijven vragen NickLink voor meer opbrengst uit hun online marketing. Ik ontwikkel campagnes, voer ze uit en coach medewerkers in het oppakken van bijbehorende taken. Tijdens de workshop deel ik 10 jaar ervaring bij verschillende organisaties in het verbeteren van web- en social media pagina’s. Plus best practices bij het inzetten van e-mail en digitaal relatiemanagement om de winst te verhogen.

Kab Accountants en Belastingadviseurs

Workshop: Fiscale voordelen voor starters

Kab is een full-service accountants- en advieskantoor in Doetinchem, Didam en Warnsveld. Wij zijn Dichtbij, Praktisch, Ondernemend en In Beweging.

Wat doen wij?

  • Wij zijn een praktische partner voor ondernemers bij het verzorgen van de financiële administratie en belastingaangiften. Wij helpen je graag in de wirwar van fiscale regels en zorgen ervoor dat je optimaal gebruik maakt van belastingvoordelen.
  • Wij verzorgen alle mogelijke belastingaangiften en overleggen zonodig met de Belastingdienst.
  • We verzorgen het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, stellen (scenario) begrotingen op en begeleiden financieringsaanvragen.

Als  financiële sparringpartner houden we je scherp over investeringen en prognoses, financiële planning, risicospreiding, continuïteit van je onderneming en je pensioen.

Tijdens onze workshop nemen wij je mee in de wereld van de belastingregels (voordelen) voor starters en het voeren van een goede (digitale) administratie.

Linkmakers

Workshop: Effectieve positionering met LinkedIn

Met linkmakers helpen we ambitieuze organisaties met het verwezenlijken van hun doelen.

Meer succes door een effectieve ondersteuning op het gebied van sales, marketing en recruitment, door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van LinkedIn; hét zakelijk platform met meer dan 7 miljoen gebruikers in Nederland.

Als ondernemer raak ik geïnspireerd door organisaties met mooie producten en diensten. Mijn kracht ligt in het helpen en ondersteunen van deze organisaties bij o.a. sales (leadgeneratie), groei in personeel (recruitment) en bij de online marketing strategie (branding). En dát is waar we zaterdag 2 november een mooie start mee gaan maken!

Uiteraard beantwoord ik graag ook al je verdere (LinkedIn) vragen en uitdagingen.

D’RAN! en graag tot zaterdag 2 november.

Grootjans Advocaten

Workshop: Juridische aandachtspunten voor starters

Grootjans Advocaten staat zowel particulieren als (Achterhoekse) ondernemers bij.

Wat doen wij voor startende ondernemers?

  • Opstellen van of adviseren over contracten. Dit kan op het gebied van het arbeidsrecht zijn. Bijvoorbeeld als je een werknemer in dienst hebt, als er sprake is van een zzp-constructie, of als je zelfstandigen inhuurt. Het kunnen ook andere zakelijke contracten betreffen die juridisch gezien goed in  elkaar moeten zitten (denk aan samenwerkingsovereenkomsten, huurcontracten).
  • Opstellen of beoordelen van je algemene voorwaarden.
  • Adviseren over welke rechtsvorm het beste bij je bedrijf past.

Tijdens de workshop die we geven op de Startersdag gaan we dieper in op bovenstaande punten. Natuurlijk ben je na afloop van harte welkom bij onze stand op de Startersmarkt om jouw persoonlijke vragen te stellen.

 

Rabobank

Workshop: Sterk van start met een ondernemersplan

De Rabobank geeft ondernemers graag rugwind bij hun start. We brengen ondernemers bijvoorbeeld bij elkaar en verzorgen regelmatig events en workshops.

Onze workshop Sterk van start met een ondernemingsplan
Je eigen bedrijf. Daar wil je natuurlijk een succes van maken. Je wil ervan kunnen leven. Over 5 jaar nog bestaan. Je wil zelfs groeien, mensen aannemen, andere vestigingen openen. En daarom wil je nu zo sterk mogelijk starten. Maar waar begin je met het starten van een eigen bedrijf? Het is verstandig om te starten met een ondernemingsplan. Hiermee leg je een goede basis voor je bedrijf. Maar wat staat daar eigenlijk in? Wie ben jij als ondernemer? Wat is jouw briljante idee? Wie zijn jouw klanten en met welke concurrenten ga jij de strijd aan? Na het volgen van de workshop van de Rabobank heb jij antwoord op deze vragen en kun jij gelijk aan de slag!

Essential Together

Workshop: Jouw persoonlijke presentatie en het belang van netwerken

Ivar van Asten is sinds 2005 ondernemer en heeft ondertussen ruim 300 ondernemers begeleid tijdens de eerste vijf jaar van hun onderneming. Daarnaast heeft hij zelf een mooi netwerk opgebouwd en wordt hij als spreker op dit onderwerp regelmatig bijvoorbeeld door de KvK op de jaarlijkse startersdag gevraagd.

In zijn actieve workshop staat Ivar stil bij het nut van netwerken en geeft hij je inzicht in hoe je jezelf presenteert tijdens diverse netwerkmomenten. Hoe zorg je voor het prikkelen van de nieuwsgierigheid bij de ander en hoe kun je jezelf hier goed op voorbereiden?  Netwerken is vooral leuk als je weet en ervaart dat dit op jouw eigen manier mag en dat dit ook nog eens het beste effect geeft. Je kunt netwerken ook online ondersteunen, door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van social media. Laat de wereld weten dat je er bent als ondernemer en ook waarom. Wees welkom en neem je visitekaartje mee!

 

 

 

Wil je graag meedoen aan een aantal van deze workshops? Geef je dan op voor de Startersdag