alle floxleden bij elkaar

Sylvana Bosz-Volkers

Studio Boszkers

Bosrijke creativiteit en kersverse vormgeving. Het allround ontwerpbureau voor alles op het gebied van creatieve vormgeving. Krachtige vormgeving zet een bedrijf of organisatie in de schijnwerpers. Sterker nog, aansprekende vormgeving versterkt de boodschap. Daar dragen wij als Studio Boszkers graag aan bij. Persoonlijke betrokkenheid speelt hierin een belangrijke rol. Samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Bezoek de website.

René van Velsen

Kenneth Smith

Trainen en coachen is mogelijkheden laten zien, verleiden en vertrouwen geven om beter en sterker te worden. Daarom ben ik als communicatietrainer elke dag gepassioneerd bezig om mensen en organisaties te ondersteunen. Samen op weg om ambities en/of dromen te verwezenlijken. Bezoek de website.

 

Joke Groot Obbink

Goach for It

Als Vitaliteitscoach en EQfit coach wil ik graag een steentje bijdragen aan een gezonde vitale samenleving. Maar wat is dan eigenlijk Vitaliteit? Het is de levenskracht en hoeveelheid energie die iemand heeft. Het gaat daarbij om hoe jij je lichamelijk en geestelijk voelt. Bezoek de website.

Anja klein

Journalistiek in tekst en beeld

Flox Ondernemershuis is de thuisbasis van mijn communicatiebureau. Met video en tekst laat ik mensen en hun boodschap tot hun recht komen. Dat doe ik voor maatschappelijke organisaties (in zorg & welzijn en onderwijs), gemeenten en ondernemers. Indruk krijgen van mijn werk? Kijk op mijn site en LinkedIn. Bezoek de website.

Ronald Treijtel

Flox Ondernemershuis

Flox Ondernemershuis is dé plek in Doetinchem voor zelfstandig ondernemers om te flexwerken en netwerken. Als directeur-verbinder stimuleert Ronald ondernemers om samen succesvol te zijn. Samenwerking, inspiratie en verbinding staan centraal via de actieve netwerkkalender. Bezoek de website.

Dorien agelink

Personal assistent bij Inspiratie Netwerk Achterhoek

Inspiratie Netwerk  Achterhoek verbindt ondernemers via tweewekelijkse ontbijt- en dinerbijeenkomsten. De deelnemers zijn ondernemers en zelfstandig professionals uit de regio die op een enthousiaste wijze hun krachten bundelen, kennis delen en elkaar inspireren.  Bezoek de website.

Tine Paulus

Tine schrijft!

Zit je regelmatig te zweten bij het schrijven van teksten? Een goede webtekst, leuke en aantrekkelijke artikelen voor nieuwsbrieven, blogs, posts op social media… Zou het niet heerlijk zijn als je altijd iemand bij de hand hebt die deze teksten graag voor je schrijft of redigeert? Neem gerust eens contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Bezoek de website.

Helma Folman

Het Blogbureau

Ik neem je mee in de wondere wereld van het bloggen. Ik leg je uit WAAROM je moet gaan bloggen, HOE je dat doet en WAT je daarvoor nodig hebt en wat dat doet met jouw ONLINE ZICHTBAARHEID.  Maar je wilt er niet te veel tijd aan kwijt zijn; je bent immers al druk genoeg. Hoe zou het voor je zijn als je leert SNEL te bloggen en gaat merken dat potentiële klanten je échte klanten worden? Bezoek de website.

Désirée mandjes

Mandjes Consultancy

“Ik zit tussen de mensen voor wie ik werk. Niet dat ze allemaal klant zijn, maar het zou kunnen. Door hier te werken zie ik wat zzp’ers bezighoudt en hoe ze werken. Dat vind ik heel belangrijk omdat ik vind dat een boekhouder zich moet aanpassen aan de klant.

Als ik alleen zou werken of met andere boekhouders ga je in jargon praten. En dan mis ik de aansluiting met mijn klanten. En zij met mij.

Nicole Bakker

ZZP Service Achterhoek

U bent een vakmens, hebt ideeën over hoe u dat vak wilt uitoefenen en u wilt het liefst alleen maar bezig zijn met uw vak en niet met de administratieve rompslomp er omheen. En juist die administratieve rompslomp is mijn vak! Persoonlijk contact (ook buiten kantoortijden), maatwerk en service zijn de drie pijlers die maken dat u bij ZZP Service Achterhoek nét dat beetje meer krijgt. Bezoek de website

 

Victor van Hunnik

De Procescoach

Bij de Procescoach draait alles om processen, van procesverbetering tot de invoering van procesmanagement en het mee krijgen van medewerkers bij veranderingen. Met een nieuwe en frisse kijk op processen adviseer, ondersteun en begeleid ik om tot maatwerkprocessen te komen. En ik train de medewerkers om procesmatig te handelen voor zo effectief en efficiënt mogelijke resultaat. Bezoek de website

Marianne de Veer

Humanitas

Het Flox Ondernemershuis is de nieuwe kantoorplek in Doetinchem van Marianne de Veer, coördinator Eenzaamheid van Humanitas Achterhoek West met onder meer het activerende maatjesproject Tandem ter bestrijding van sociaal isolement. Bezoek de website.

Jeroen Bosz

Studio Boszkers

Jeroen Bosz is een geboren creatieveling. Heeft een leergierige instelling en durft risico te nemen en uitdagingen aan te gaan. Sociaal en verbaal sterk. Een gepassioneerde grafisch ontwerper. Heeft een easy-going houding maar presteert zeer goed onder tijdsdruk. Daarnaast pragmatisch, zelfstandig, ondernemend en veerkrachtig. Fit, gezond en actief zijn de kernwoorden voor nu en de toekomst. Bezoek de website.

Caroline Buse

Doetinchemse Uitdaging

Heeft jouw bedrijf IT-apparatuur over of vind je het leuk om een stichting of vereniging verder te helpen met jouw kennis? Vele goede doelen en verenigingen kunnen jouw hulp goed gebruiken. Wij als Doetinchemse Uitdaging bemiddelen tussen beide partijen en maken matches. Zonder facturen. Bezoek de website.

Gerbrand van Noort

C&ES

C&ES voert uw wensen uit op het gebied van computers, randapparatuur, netwerken, software en elektrotechniek. Wij leveren, installeren, configureren op maat gemaakte oplossingen voor uw automatisering/kantooromgeving; van een laptop of printer tot aan volledig ingerichte computerapparatuur. Bezoek de website.

Evelien Schuurman

Plan X Events

Als eventmanager help ik organisaties bij het bedenken en organiseren van betekenisvolle evenementen. Met ruim 20 jaar ervaring is uw evenementenproject bij mij in goede handen. Omdat uw evenement in één keer goed moet zijn! Bezoek de website.

Jan Helmink

Jarbon

Jan Helmink: Praktijkondersteuner Bedrijfsarts en Master Human Resource Manager.

Jarbon ondersteunt werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding, re-integratie en alle overige arbo-vraagstukken. We werken aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers, het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Bezoek de website

Astrid Jansen

Alfipec Zorg voor zaken

Bezoek de website.

Maurits Dekker

Maurits Dekker Management Training & Advies

Is kwaliteitsmanagement in uw zorgorganisatie een bureaucratisch keurslijf? Is er weinig draagvlak voor kwaliteitsmanagement in uw organisatie? Is verbetersystematiek onvoldoende geïntegreerd in de beleidsprocessen? Ik ben een ondersteuner die steeds de samenwerking zoekt, relaties wil opbouwen, vertrouwen wil geven én krijgen. Met 35 jaar ervaring in zeer uiteenlopende (zorg)organisaties. Bezoek de website.

 

Claudia Hilhorst en Miranda Smithuysen

Flynth

Ben je ondernemer en heb je juridisch advies nodig? Iedere dinsdag van 15.30 tot 17.30 kun je bij het Flox Ondernemershuis binnenlopen voor advies over contracten, rechtsvormen, huurrecht, samenwerkingsverbanden, arbeidsrecht, bedrijfsopvolging en algemene voorwaarden. Bezoek de website.

Rober Dijkhuizen

Effeqtief

Bezoek de website.

Ivar van Asten

Essential Together

Als ervaren ondernemerscoach met een groot nuttig netwerk, ondersteun ik jou graag bij het zetten van concrete stappen in de ontwikkeling van jou en jouw bedrijf. Ik help je jouw droom te realiseren! Bezoek de website.

Tamara ter Laak

ACCURAET

ACCURAET is een onderhandelcollectief van, voor en door apothekers. Het is een stichting en zorgmakelaar die door een onafhankelijk bestuur wordt aangestuurd. ACCURAET is als initiatief in het leven geroepen om een groep apotheken te vertegenwoordigen die zich comfortabeler voelt in een kleiner collectief met een meer persoonlijke benadering. Bezoek de website.

Debby Nijenhuis

Nijenhuis Communicatie

Je weet wat je wil vertellen, maar niet hoe? Als tekstschrijver en communicatieadviseur schrijf en redigeer ik (web)teksten en ondersteun ik bij communicatievraagstukken. Ik help ondernemers met het vinden van de juiste woorden en het overbrengen van de boodschap. Bezoek de website

Sjoerd Dal

The Regious Dev

Ik ontwerp software voor bedrijven die een oplossing op maat nodig hebben of zelf nieuwe software aan de man willen brengen. Dit kan van alles zijn: van websites en apps tot servers en IoT. Bezoek de website.

Jolanda Bouwmeester

Jolanda Bouwmeester

Als HR professional wil ik bijdragen aan groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Dat kan zijn in de rol van adviseur, coach of procesbegeleider bij teamontwikkeling. Kernwoorden: advies op maat, verbindend, enthousiast, resultaatgericht, ‘hands on’! Bezoek de website.

 

WIJ hebben voldoende ruimte voor jou!

Meld je aan voor een proefperiode, een goed gesprek of een netwerkevenement.

Flox netwerkleden