alle floxleden bij elkaar

Joke Groot Obbink

Joke Groot Obbink

Goach for It

Vitaliteitscoach

 

Sjoerd Dal

Sjoerd Dal

The Rigorous Dev

Lead software developer

 

Rene van Velsen

René van Velsen

Kenneth Smith

Sales/management & communicatietrainer

 

Monique Nieuwenhuis
Ronald Treijtel

Ronald Treijtel

Flox Ondernemershuis

Flox Ondernemershuis is dé plek in Doetinchem voor zelfstandig ondernemers om te flexwerken en netwerken. Als directeur-verbinder stimuleert Ronald ondernemers om samen succesvol te zijn. Samenwerking, inspiratie en verbinding staan centraal via de actieve netwerkkalender. Bezoek de website.

Dorien Agelink

DORIEN AGELINK

Assistent bij Inspiratie Ontbijt Achterhoek

Inspiratie Ontbijt Achterhoek verbindt ondernemers via tweewekelijkse ontbijtbijeenkomsten. De deelnemers zijn ondernemers en zelfstandig professionals uit de regio die op een enthousiaste wijze hun krachten bundelen, kennis delen en elkaar inspireren.  Bezoek de website.

Flox Ondernemershuis Doetinchem lid Karin Overbeek

Karin Overbeek

Ondernemende Helden

Voor de Achterhoek heb ik het project Ondernemende Helden mogen opzetten. Wij helpen jongeren (16 tot 26 jaar) die naast school of werk een bedrijf in de Achterhoek willen starten. Bezoek de website  

 

Tine Paulus

Tine Paulus

Tine schrijft!

Zit je regelmatig te zweten bij het schrijven van teksten? Een goede webtekst, leuke en aantrekkelijke artikelen voor nieuwsbrieven, blogs, posts op social media… Zou het niet heerlijk zijn als je altijd iemand bij de hand hebt die deze teksten graag voor je schrijft of redigeert? Neem gerust eens contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Bezoek de website.

 

Tamara ter Laak

Tamara ter Laak

ACCURAET

ACCURAET is een onderhandelcollectief van, voor en door apothekers. Het is een stichting en zorgmakelaar die door een onafhankelijk bestuur wordt aangestuurd. ACCURAET is als initiatief in het leven geroepen om een groep apotheken te vertegenwoordigen die zich comfortabeler voelt in een kleiner collectief met een meer persoonlijke benadering. Bezoek de website.

 

Hans Idink

Désirée Mandjes

Mandjes Consultancy

 “Ik zit tussen de mensen voor wie ik werk. Niet dat ze allemaal klant zijn, maar het zou kunnen. Door hier te werken zie ik wat zzp’ers bezighoudt en hoe ze werken. Dat vind ik heel belangrijk omdat ik vind dat een boekhouder zich moet aanpassen aan de klant.

Als ik alleen zou werken of met andere boekhouders ga je in jargon praten. En dan mis ik de aansluiting met mijn klanten. En zij met mij.

Flox Ondernemershuis Doetinchem Floxlid Nicole Bakker

Nicole Bakker

ZZP Service Achterhoek

U bent een vakmens, hebt ideeën over hoe u dat vak wilt uitoefenen en u wilt het liefst alleen maar bezig zijn met uw vak en niet met de administratieve rompslomp er omheen. En juist die administratieve rompslomp is mijn vak! Persoonlijk contact (ook buiten kantoortijden), maatwerk en service zijn de drie pijlers die maken dat u bij ZZP Service Achterhoek nét dat beetje meer krijgt. Bezoek de website

 

Flox Ondernemershuis Doetinchem Floxlid Angela Klenner

Angela Klenner

Flying Concepts

Bezoek de website.

 

Tine Paulus

Jan Helmink

Jarbon

Jan Helmink: Praktijkondersteuner Bedrijfsarts en Master Human Resource Manager.

Jarbon ondersteunt werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding, re-integratie en alle overige arbo-vraagstukken. We werken aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers, het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Bezoek de website

 

 

Tamara ter Laak

Astrid Jansen

Alfipec Zorg voor zaken

Bezoek de website.

Flox Ondernemershuis Doetinchem lid Loes Arentsen

Loes Arentsen

Online by Louise

Ik ben Loes Arentsen en ik heb twee bedrijven:

Online by Louise: Webdesign dat er mag zijn, net als jij en je bedrijf!

Divicademy: De online database voor jouw Divi website. Vol vertrouwen zélf jouw website onderhouden en verbeteren met korte how-to video’s.

Tine Paulus

Caroline Buse

Doetinchemse Uitdaging

Heeft jouw bedrijf IT-apparatuur over of vind je het leuk om een stichting of vereniging verder te helpen met jouw kennis? Vele goede doelen en verenigingen kunnen jouw hulp goed gebruiken. Wij als Doetinchemse Uitdaging bemiddelen tussen beide partijen en maken matches. Zonder facturen. Bezoek de website.

 

Tamara ter Laak

Gerbrand van Noort

C&ES

C&ES voert uw wensen uit op het gebied van computers, randapparatuur, netwerken, software en elektrotechniek. Wij leveren, installeren, configureren op maat gemaakte oplossingen voor uw automatisering/kantooromgeving; van een laptop of printer tot aan volledig ingerichte computerapparatuur. Bezoek de website.

Hans Idink

Marianne de Veer

Humanitas

Het Flox Ondernemershuis is de kantoorplek in Doetinchem van Marianne de Veer, coördinator Eenzaamheid van Humanitas Achterhoek West met onder meer het activerende maatjesproject Tandem ter bestrijding van sociaal isolement. Bezoek de website  

 

 

Flox Ondernemershuis Doetinchem lid Margot Verhagen

Margot Verhagen

Cocon Coaching

“You do not just wake up and become a butterfly; growth is a process.”

Cocon Coaching stuurt een uitdagend verandertraject aan waarbij je een transformatie zal doormaken terwijl jij zelf de regie houdt. Dit uiteraard in een veilige setting; als in een cocon waarin je je beschermd kunt voelen. Bezoek de website.

 

 

Flox Ondernemershuis Doetinchem lid Jolanda Bouwman

Jolanda Bouwmeester

Boost Your Talent

Als HR professional wil ik bijdragen aan groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Dat kan zijn in de rol van adviseur, coach of procesbegeleider bij teamontwikkeling. Kernwoorden: advies op maat, verbindend, enthousiast, resultaatgericht, ‘hands on’! Bezoek de website  

 

 

Tine Paulus

Rober Dijkhuizen

Effeqtief

Effeqtief helpt bedrijven met het bedenken en inrichten van slimme, intelligente bedrijfsprocessen. We kijken hierbij naar en vanuit de medewerker(s) met als inzet, duurzame inzetbaarheid. We optimaliseren de balans tussen mens en organisatie en helpen bij het bouwen en onderhouden van vitale organisaties. Bezoek de website.

 

Tamara ter Laak

Ivar van Asten

Essential Together

Als ervaren ondernemerscoach met een groot nuttig netwerk, ondersteun ik jou graag bij het zetten van concrete stappen in de ontwikkeling van jou en jouw bedrijf. Ik help je jouw droom te realiseren! Bezoek de website.

 

 

Flox Ondernemershuis Doetinchem lid Ellen Jongeneel

Ellen Jongeneel

Ellen Jongeneel

Na 15 jaar bureau Ellen Fuseert heb ik het roer omgegooid. Ik ben gestart met een tweetal studies (HR-management en een coachingopleiding). Als ervaren HR-professional (vooral als procesbegeleider) ben ik breed inzetbaar, waarbij ik mij nu vooral richt op loopbaancoaching.

 

 

Tine Paulus

Gerard de Jong

Zelfzijn Online

 

 

 

Flox Ondernemershuis Doetinchem lidMatthijs van Westering

Stefan Stuivenberg

fiept

Bezoek de website

 

WIJ hebben voldoende ruimte voor jou!

Meld je aan voor een proefperiode, een goed gesprek of een netwerkevenement.

Flox netwerkleden

Natascha van Es

Fingerprint Art

Tom van Alst

Finsalus

Richard van Lutterveld

RvL-Adadvies

Bianca Procee

People 2 Move

Mirèl Soer

Soer Interim HR

Sylvana Volkers

Studio Boszkers

Jolanda Hiddink

Studio Hiddink

Jeroen Bosz

Studio Boszkers

Esther Wassing

VitaBusiness
 

Joep Huiskes

SNS Doetinchem
 
 
 
 
 

Jouw naam hier?

Neem contact met ons op
 
 
 

Hebben wij je interesse gewekt?

Meld je aan voor een proefperiode, een goed gesprek of een netwerkevenement.